Hypothecaire diensten

Kies je hypotheek

Wij stellen jouw ideale hypotheek samen.

Wat zoek je precies?

  • Eerste woning
  • Nieuwe woning
  • Renovatie
  • Energiezuinige woning
  • Cohousing
Wil je bouwen, kopen of renoveren? Wij scannen de markt en zoeken de hypotheek die het beste bij jou past.

Een wereld aan mogelijkheden gaat voor je open

Bouwen, kopen en renoveren kost handenvol geld. Grote kans dat je daarvoor moet lenen. En voor een lening ga je naar de bank. Toch?
Wij stellen vast dat mensen bij een bank niet het krediet vinden waar zij optimaal van profiteren. Sommigen grijpen daardoor zelfs hun droomhuis mis. Hoe dat komt? Ze krijgen onvolledige informatie. Ze ontdekken niet wat precies de lijntjes zijn waarbinnen ze kunnen kleuren.
De reden: traditionele kredietinstellingen willen vooral verkopen. Targets halen. De kredieten die zij aanraden zijn vooral interessant voor henzelf. Jij komt op de tweede plaats. Alleen: grote kans dat je dat niet beseft, omdat je niet alle mogelijkheden kent.
Eurofinco kent die wel. Als onafhankelijk kantoor hebben we contact met banken, maar ook met allerlei andere aanbieders op de Belgische hypotheekmarkt. Zo heb je er ineens een veelvoud aan opties bij. Zelfs wie bij de bank geen krediet krijgt, vindt via ons vaak toch een (verantwoord!) krediet.
Benieuwd geworden om het hele hypotheeklandschap te leren kennen? Neem even contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Meer weten
  • Eerste opbrengstpand
  • Multi-eigenaar
  • Buitenverblijf
 

Vastgoed blijft een slimme manier om extra inkomen te genereren, als je het verstandig aanpakt. Wij tonen je de weg naar het gunstigste krediet.


Advies bij het investeren in residentieel vastgoed

Spaargeld brengt nauwelijks nog iets op. Veel mensen investeren liever in vastgoed. Dat is een rendabele en relatief veilige manier. Met een krediet vul je je eigen middelen aan zodat je je project kunt realiseren.
Er is van alles mogelijk: tweede woning, verhuren of deels verhuren, een pand opknappen om te verhuren als appartementen of studio’s. Misschien droom je wel van een huis in het buitenland.
Zoveel opties, even zoveel oplossingen voor een krediet. Wij gidsen jou door de mogelijkheden. We houden rekening met je bestaande hypotheken en kennen de mogelijkheden over de landsgrenzen. In ons stappenplan ontdek je daarover meer.
Wil je sparren rond het investeren in vastgoed? Neem even contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Meer weten
  • Investeringskrediet
  • Patrimoniumvennootschap

Je wil via je bedrijf investeren in vastgoed, en zoekt de financieel en fiscaal optimale oplossing. Geen probleem: daarbij helpen wij onze klanten elke dag.


Begeleiding bij krediet voor vastgoed in vennootschap

Je bent multi-eigenaar of professioneel vastgoedbelegger? Dan ben je vast op zoek naar specifieke oplossingen om je rendement op te krikken. De traditionele kredietinstellingen zouden je daar professioneel bij moeten helpen, maar helaas brengen ze je meestal op professionele manier in de war.
Eurofinco staat aan jouw kant. Wij bekijken je opties in functie van wat je accountant of fiscalist zegt, en je onafhankelijke financiële planner. We brengen structuur in je mogelijkheden. En kiezen samen de oplossing die jouw opbrengst zo hoog mogelijk maakt.
Optimaal profiteren van vastgoed in vennootschap? Neem even contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Meer weten

 

Meteen advies op maat? Stuur ons een bericht:

Wij contacteren u zo snel mogelijk

Telefoon:

052 85 80 10

Adres:

Nachtegaalstraat 8 W-6 9240 Zele