Eurofinco

DE WAARHEID OMTRENT KREDIETEN

Over ons - Eurofinco

30 jaar hypotheekervaring tot je dienst

Inderdaad: 30 jaar ervaring met, en kennis van, Belgische hypotheken en hypotheekverstrekkers. Bij Eurofinco profiteer je van een diepgaande expertise die je nauwelijks vindt bij banken of andere instellingen.

Daardoor hebben wij ook al 30 jaar tevreden klanten. Wist je dat 95% van ons cliënteel komt via doorverwijzingen en mond-tot-mond-reclame?
Dat is een cijfer waar wij alvast trots op zijn!

Die cijfers bewijzen dat onze aanpak wérkt. Onze succesformule? Persoonlijk, onafhankelijk en glashelder advies.

PERSOONLIJK

Jij bent uniek. Waarom zou je dan gaan voor een ‘dertien-in-een-dozijn’-oplossing? En al zeker voor zoiets belangrijks als een hypotheek?
Anders dan bij de bank, vertrekken wij van jouw specifieke situatie.
Zelfstandige of particulier, aankoop van een eerste huis of een herfinanciering: wij gaan op zoek naar de deal die financieel, fiscaal en juridisch het best bij je past.

ONAFHANKELIJK

Wij zijn adviseurs en begeleiden je door de ongelooflijke wirwar aan (des)informatie.
Wij zijn geen verkopers. We staan dus niet onder druk om jou ‘de deal van de maand’ aan te smeren.
Bij ons is een hypotheek een hypotheek en niet een vehikel om bijkomende producten aan de man te brengen.

GLASHELDER

Vergeet kleine lettertjes, onverwachte kosten of bijkomende extra’s. Wat je wel krijgt: open en duidelijke communicatie. Wij vinden dat je moet begrijpen wat je koopt.
Daarom bespreken we de details van je krediet met jou in elke fase en over verschillende afspraken.
We blijven bereikbaar voor al je vragen.

EDDY
DE SMEDT
Partner
MARNIX
ELAUT
Partner
STEF VAN DEN BROECK
Partner
ROBIN
SPAENS
Relationship manager
VERONIQUE VAN CAUWENBERG
Hoofd Administratie

de Eurofinco values

Onze differentiators

Een goede financiële adviseur heeft professionele kwalificaties, zoals een diploma in financiële planning, een vergunning als financieel adviseur en relevante certificeringen. Deze kwalificaties garanderen dat de adviseur de nodige kennis en vaardigheden heeft om passend advies te geven.

Een goede financiële adviseur heeft sterke analytische vaardigheden en kan complexe financiële situaties begrijpen en uitleggen. Hij of zij moet in staat zijn om verschillende opties en scenario's te evalueren en de beste oplossingen voor te stellen.

Een goede financiële adviseur heeft een uitgebreide ervaring in het geven van financieel advies. Hoe meer ervaring de adviseur heeft, hoe beter hij of zij in staat is om jouw specifieke financiële behoeften en doelstellingen te begrijpen.

Een goede financiële adviseur heeft uitstekende communicatievaardigheden en kan complexe financiële concepten op een begrijpelijke manier uitleggen aan klanten. Hij of zij moet goed kunnen luisteren, begrijpen wat jij als klant wil en daarop kunnen reageren.

Een goede financiële adviseur handelt volgens hoge ethische normen en hecht veel waarde aan integriteit, objectiviteit en transparantie. De adviseur dient het belang van de klant voorop te stellen en te handelen in overeenstemming met de geldende regels en voorschriften.

Een goede financiële adviseur is klantgericht en heeft oog voor de specifieke behoeften en doelen van de klant. Hij of zij moet in staat zijn om op een persoonlijke en professionele manier met de klant om te gaan en jou te begeleiden bij het nemen van financiële beslissingen.