Eurofinco

DE WAARHEID OMTRENT KREDIETEN

Eurofinco en WeGroup slaan handen in elkaar - Eurofinco

    Here!
  • Home
  • nieuwsEurofinco en WeGroup slaan handen in elkaar

Eurofinco en WeGroup slaan handen in elkaar

07/12/2022 admin Reacties uitgeschakeld
Eurofinco en WeGroup slaan handen in elkaar om meer verzekeringsmakelaars toegang te geven tot kredieten
Β 
🀝 π™πžπžπ« 𝐭𝐫𝐨𝐭𝐬 𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐳𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫𝐬𝐑𝐒𝐩 𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐀𝐨𝐧𝐝𝐒𝐠𝐞𝐧! 🀝
Β 
Steeds meer verzekeringsmakelaars zijn er naar op zoek om hun dienstverlening uit te breiden. De makelaar moet namelijk een 𝘱𝘒𝘳𝘡𝘯𝘦𝘳 π˜ͺ𝘯 𝘭π˜ͺ𝘧𝘦 voor de klant kunnen zijn. Het kunnen aanbieden van woonkredieten is voor velen dan ook een logische stap.
Β 
Tot op vandaag was men echter verplicht om de focus dan te verdelen en zich te verdiepen in kredietbemiddeling en de daarbijbehorende licentie. Dat π›π¨π―πžπ§π¨π© het reeds uitgebreide takenpakket van een verzekeringstussenpersoon.
Β 
πƒπšπ­ 𝐬𝐭𝐨𝐩𝐭 𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠!
Β 
Dankzij de samenwerking met WeGroup kunnen verzekeringsmakelaars hun klanten verder helpen bij het openen van een kredietdossier, dat daarna door onze specialisten bij Eurofinco verder wordt behandeld. De makelaar kan het volledige proces op de voet volgen om de klant te informeren en vervolgens van de gepaste verzekeringsoplossingen te voorzien. Een duidelijke win-win-win! 🏑 🀝 βœ…
Special thanks aan Arvid De Coster, Koen Van Puyvelde en de makelaars van Aquilae om deze samenwerking mogelijk te maken!